Klantervaringen.

 
 

Helder Hypotheekadvies vraagt haar klanten om ervaringen te delen. Het is open en houdt Helder scherp. De klantervaringen geven een goed beeld hoe advies wordt ervaren. Een ervaring waar we ons best voor doen om die ook aan jou te geven.

 

Mike & Andrea   27/05/2024   ⭐⭐⭐⭐⭐

"We hebben heel fijn contact gehad met Linda en konden met al onze vragen bij haar terecht. We zijn blij dat we haar als hypotheekadviseur hebben genomen waardoor nu alles rond is en we morgen eigenaars worden van onze woning. "

Tom & Yvon   14/05/2024   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wij hadden een complex en langlopend vraagstuk qua hypotheek. Iets wat in eerste instantie niet mogelijk bleek is mede door Linda mogelijk geworden. Dit heeft Linda van begin tot eind begeleid wat uiteindelijk ertoe geleid heeft dat wij onze financiering rond kregen en onze (droom) woning kunnen realiseren. Wij kunnen Linda van harte aan bevelen. "

Voornaam   11/05/2024   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda, neemt de tijd en is zorgvuldig en correct. Diverse scenarios besproken en uiteindelijk samen tot een goede oplossing gekomen. Mooi totaal financiering voorstel met genoeg toekomstperspectief. Bedankt "

Jeremy en Simone   09/03/2024   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wij zijn ongelofelijk blij met de hulp die we van Linda hebben ontvangen als onze hypotheekadviseur. Vanaf het allereerste begin heeft Linda blijk gegeven van een ongekende professionaliteit en betrokkenheid. Haar deskundigheid en toewijding hebben het proces van het verkrijgen van een hypotheek voor ons niet alleen begrijpelijk, maar ook verrassend soepel gemaakt. Linda nam altijd de tijd om al onze vragen geduldig en helder te beantwoorden, en zorgde ervoor dat we alle informatie hadden die we nodig hadden om geïnformeerde beslissingen te nemen. Haar adviezen waren altijd op maat en afgestemd op onze specifieke situatie, wat ons veel vertrouwen gaf in de stappen die we zetten. Wat ons vooral is bijgebleven, is Linda's vermogen om ingewikkelde zaken op een eenvoudige en toegankelijke manier uit te leggen. Ze heeft ons door het hele proces begeleid, van de eerste oriëntatie tot aan de uiteindelijke afronding, en stond altijd klaar om ons te helpen met eventuele onzekerheden of wijzigingen in onze situatie. We kunnen Linda van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur."

Anja   27/02/2024   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Direct bij het eerste bezoek krijg je helder en deskundig advies. Je gaat met vertrouwen weg. Linda is prettig in de omgang, ze denkt goed met je mee en ze staat echt altijd voor je klaar met welke vraag ook (zelfs in haar vakantie). De correspondentie via de kluis hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook via telefoon en mail is ze uitstekend bereikbaar. Het hele traject is goed en snel verlopen. Een hele geruststelling! Zeer tevreden! "

Dave en Inge   08/12/2023   ⭐⭐⭐⭐

"Linda is erg betrokken en verstaat haar vak als geen ander. Ze denkt mee met alle mogelijkheden en bespreekt dit in een begrijpelijke taal. Wij zouden Linda aan iedereen adviseren. Normaals enorm bedankt voor je hulp."

Inge    08/12/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Helder, duidelijk en snel advies ! Snelle communicatie en er wordt snel geschakeld. Een aanrader !"

Annick   30/09/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons het gehele proces erg goed en op een prettige, persoonlijke manier geholpen. De hypotheekaanvraag ging soepel, zonder problemen."

Katrien   08/08/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft super veel kennis van zaken. Legt uit en legt nog twee keer uit waar nodig ;-) Dat met vriendelijkheid, pro-activiteit en daadkracht. Ik kan Linda van harte aanbevelen en ben haar enorm dankbaar voor al haar hulp en adviezen. "

vGeenen   08/08/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda is een zeer gepassioneerd hypotheekadviseur die altijd tijd voor je maakt. In ons geval hadden we een huis gekocht zonder voorbehoud van financiering, door haar snelle handelen hadden we ,voor de drie dagen bedenktijd na het tekenen van het voorlopig koopcontract, al een voorlopige hypotheekofferte in handen. Ze luisterde goed naar onze wensen, ook wat betreft verzekeringen, en gaf kundig en eerlijk advies. In de schriftelijke communicatie waren een paar kleinigheden, de feedback hierover werd goed opgepakt. "

Anoniem   18/06/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Duidelijk en rustig advies zonder al teveel vaktermen. Bespreekt meerdere opties met de eventuele gevolgen.Neemt ook na het advies contact op om te vragen of alles duidelijk is en of je eventueel nog vragen hebt. Dit hebben we als heel prettig ervaren. "

Jos H.   12/06/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Open, ter zake kundig, rustig. Heldere uitleg en voortgang van de processen. Linda heeft ons prima door de wouden van financiën, hypotheken en verzekeringen geloodst. We bevelen haar van harte aan."

Lars Timmermans    12/06/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"We zijn heel goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek die goed bij onze situatie past. Linda heeft er erg veel tijd in gestoken om ons goed op weg te helpen. Dat is uiteindelijk super goed en snel gegaan. We hebben een hele fijne samenwerking gehad."

M.B.   13/05/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda bracht onze situatie in kaart dmv het opstellen van een klantprofiel. Ze heeft gekeken naar onze wensen, en dacht met ons mee naar de mogelijkheden voor een hypotheek. Daarnaast gaf ze duidelijk uitleg over de hypotheekproducten en het proces. Linda is erg klantvriendelijk en reageert ook snel op emails en berichten."

Thu   02/04/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wat kijken wij terug op een hele fijne samenwerking. Linda heeft ons erg goed geholpen met de hypotheek van onze nieuwbouwwoning. Ze neemt de tijd om je uitgebreid uitleg te geven. De lijnen zijn erg kort! Dit is erg prettig! Ook als ze het idee heeft dat er nog aandacht gegeven moet worden aan bepaalde onderwerpen brengt ze het nog een keer onder de aandacht😊 Wij zijn erg tevreden! Mochten we in de toekomst ooit nog advies nodig hebben zullen wij je zeker inschakelen!"

N.U.   14/03/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons zeer goed geholpen. Ze besteed er veel tijd en aandacht aan. Legt alles heel goed en de communicatie is zeer goed. Wij zullen haar zeker aanbevelen. En mochten wij in de toekomst een adviseur nodig hebben, dan gaan wij weer bij Linda. Alles was top!!"

Caroline    24/02/2023   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons heel uitgebreid geadviseerd over onze financiële situatie. Naast een verhoging van de hypotheek heeft ze ook de financiële situatie besproken bij arbeidsongeschiktheid of pensioen. Fijn om weer even alles goed bekeken te hebben. De lijntjes met Linda zijn kort. Ze reageert heel snel op mailtjes/appjes/belletjes en gaat het meteen voor je uitzoeken. Wij hebben fijn samengewerkt met Linda. Een persoonlijke, betrokken adviseur. Aanrader!"

Martijn   07/12/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Voor de tweede keer een hypotheek afgesloten via Helder Hypotheekadvies. Ditmaal een zeer ingewikkelde situatie waarbij ontslag hoofdelijk aansprakelijk aan de orde was. Ondanks dat de geldverstrekker erg moeilijk deed bleef Linda haar uiterste best doen om alles voor elkaar te krijgen. Vanaf dag 1 van de hypotheekaanvraag zat ze er kort op en hield zij mij op de hoogte van de status doormiddel van uitstekende communicatie. Zonder dit absolute maatwerk van Helder hypotheekadvies had ik de hypotheek binnen de tijd niet rond gekregen. Mocht ik in de toekomst wederom een hypotheek nodig hebben weet ik Linda en haar binnendiensf te vinden!! Ik raad haar dan ook zeker bij iededeen aan!"

Paul   15/11/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda dacht goed mee met onze wensen en gaf prettige voorlichting over de keuzes die wij hadden. "

Jo-Ann   08/10/2022   ⭐⭐⭐

"Wij hadden niet het aller makkelijkste dossier, dit allemaal goed doorgenomen maar zodra de binnendienst hiermee aan de slag ging miste wij de communicatie. Er werd om dubbele documenten gevraagd, gecommuniceerd met mijn vriend en niet met mij en of andersom. Dit was in sommige gevallen vervelend. Dit besproken met de hypotheekadviseur."

S.P.A Kanters   13/09/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Zeer fijn contact en het snel regelen van afspraken"

Noortje Kivits   13/09/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wij vonden het contact met Linda erg prettig. Via de mail maar ook telefonisch stond zij ons snel te woord. Duidelijke en makkelijke uitleg tijdens ons adviesgesprek. Wij raden haar absoluut aan, zeker wanneer je voor het eerst een hypotheek afsluit."

Debby Janssen   21/07/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"We zijn ontzettend blij dat we Linda ingeschakeld hebben voor hypotheekadvies voor de aankoop van ons nieuwe huis. Linda is zeer kundig en weet op een duidelijke en heldere manier het juiste advies te geven. De communicatie verliep zeer snel en prettig, ook met Irma van de binnendienst. Linda heeft er alles aan gedaan dat de hypotheek, ondanks de oplopende doorlooptijden, op tijd erdoor was. Dank je wel!"

Hans   23/05/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Zeer goede uitleg tussen de verschillende opties met een gedegen onderbouwing. "

Karin   25/04/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Ik vond de gesprekken met Linda erg prettig en duidelijk. Ik heb weinig verstand van hypotheken en Linda kon mij er veel over uitleggen en begreep mijn wensen. Ze handelde ook zeer snel wat ook nodig was gezien de rentestijgingen die er mogelijk aan zaten te komen. Ik raad haar iedereen aan die financiële vragen heeft."

Thea   20/04/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Het is prettig om met Linda samen te werken. Zij is een deskundig en betrokken adviseur, die de beste opties voor je zoekt met een duidelijk en passend advies en haar afspraken na komt. Die een goed eindresultaat levert. Een prettig betrouwbaar persoon die ik graag aanbeveel. "

Maartje   04/04/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda is een prettig persoon om mee samen te werken. We hebben in het proces van advisering korte lijntjes gehad met elkaar. Voor ons was Linda laagdrempelig om vragen aan te stellen. Ze heeft ons op verschillende gebieden goed geadviseerd."

Lars van Beek   24/03/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"De persoonlijke en laagdrempelige wijze waarop Linda met ons communiceerde werkte voor ons uitstekend. Als starters konden we bij Linda terecht voor al onze financiële vragen. Ondanks dat we meerdere keren hebben moeten bieden op verschillende huizen konden we bij Linda meermaals zonder problemen een accuraat en inzichtelijk kostenplaatje opvragen. De snelheid waarmee vervolgens werd gereageerd konden wij ten zeerste waarderen. Zonder vergelijk te hebben met andere hypotheekadviseurs zullen wij Linda absoluut aanraden bij anderen."

Maaike   21/03/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Dankzij de heldere uitleg van Linda "Helder hypotheekadvies" was voor ons het hypotheek verhaal helemaal helder. Wij hebben een goede keuze kunnen maken."

Peter en Jamie   01/03/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons begeleid bij het aanvragen van de hypotheek voor ons nieuwe huis, we prijzen ons gelukkig dat we Linda hiervoor gevonden hebben. Vanaf het eerste tot het laatste moment was Linda betrokken, snel en accuraat. Als er iets snel geregeld moest worden dan gebeurde dat supersnel en als de tijd nodig was om iets goed uit te leggen nam ze daar ook ruimschoots de tijd voor. Linda heeft kennis van zaken en weet de materie goed over te brengen, ze zit overal strak bovenop en komt iedere afspraak na. De samenwerking was erg prettig, we hebben het hele proces het gevoel gehad dat Linda het best mogelijke voor ons wilde regelen. We kunnen Linda daarom alleen maar van harte aanraden. "

Anoniem   28/01/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Toen ons bod op een huis geaccepteerd werd hadden wij met spoed een hypotheekadviseur nodig. Linda kon dezelfde week 's avonds nog bij ons thuis langskomen, want erg fijn was. Ze legt helder en duidelijk uit wat onze opties waren. Haar website is overzichtelijk en je kan gemakkelijk stukken uploaden en downloaden. Elk stap in het proces werd goed weergegeven en Linda geeft je een seintje wanneer je actie moet ondernemen. Naast de controle van de rekening van de aankoop, checkt ze straks ook nog de rekening van de verkoop van mijn woning, zodat ze ziet of het allemaal goed is gegaan met het overbruggingskrediet. Je kan Linda altijd bellen en e-mailen met alle vragen wat super fijn is in de hectische tijd van een huis kopen. "

Anoniem   12/01/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Heel duidelijk, fijn, aardig, en een luisterd naar je wensen "

B.V.   12/01/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Luisterde goed naar onze wensen en behoefte en kwam met een plan wat bij onze situatie past."

Mak   12/01/2022   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft een erg persoonlijke benadering van onze vraag opgepakt en een maatwerkadvies gegeven. Daarbij stonden onze wensen centraal. Linda is een aanrader voor iedereen die een goed afgewogen advies wil voor de eigen situatie."

Anoniem   19/12/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda weet waar ze over praat en is ontzettend goed in het luisteren naar de wensen van de klant. Deze wensen weet ze dan ook goed om te zetten in een voorstel. Daarnaast is ze heel eerlijk en meedenkend en komt ze al haar beloftes na. Het hele traject, tot zelfs ná de notaris afspraak, wordt door Linda begeleid. We zijn heel blij dat we met Linda in zee zijn gegaan en we zullen haar ook zeker aan gaan bevelen bij anderen!"

F.K.    08/12/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"We hebben goed en uitgebreid advies gekregen. Linda keek echt naar onze wensen en kwam met een passend aanbod. Fijn om nu een compleet beeld te hebben van onze financiële situatie, mede dankzij het uitgebreide adviesrapport van Linda. "

AH   15/11/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"In een twee uur durend gesprek heeft Linda op professionele wijze complexe materie gestructureerd en duidelijk aan ons uitgelegd. Daarbij had zij zeer veel oog voor onze vragen en wensen. Ook keek Linda naar onze non- verbale communicatie. Aan het eind van het gesprek liet zij heel duidelijk het woord aan ons zodat we zelf het besluit konden nemen. Bijzonder prettig gesprek."

Koen Swanen en Nadine Broersen   01/10/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Ondanks onze complexe inkomenssituatie werden alle zeilen bijgezet ter onderbouwing van onze inkomensbestendigheid! Geen vraag was er 1 teveel en kregen snel antwoord! Vaak veel sneller dan verwacht! Wij zijn dan ook enorm dankbaar met het gewenste eindresultaat. "

C.Buijs   27/09/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wij zijn super geholpen door Linda! Het was erg fijn en duidelijk advies. "

FV   22/09/2021   ⭐⭐⭐⭐

"Prima toelichting op de hypotheek en goed advies over benodigde verzekeringen. Daarnaast zijn haar persoonlijke contacten bij de bank van grote waarde gebleken voor het verkrijgen van mijn hypotheek."

Loek en Jutta Willemen   30/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Tijdens het eerste (gratis) gesprek geeft Linda je al een goed beeld van jouw financiële status en van de hypotheekmogelijkheden. Het gesprek is vooral ook bedoeld om nader met elkaar kennis te maken. Het hebben van een goede match met elkaar is voor beide partijen belangrijk in de daarop volgende samenwerking. Omdat Linda alleen werkt - geen deel uitmaakt van een groot advieskantoor - krijg je al heel snel het gevoel dat ze er echt voor gaat, helemaal in jouw belang. Ze geeft een duidelijk overzicht van de documenten die ze van jou nodig heeft. Dat gebeurt heel praktisch en overzichtelijk in een eigen web-omgeving. Je merkt tijdens jouw contactmomenten met haar, dat ze de banken achter de vodden zit om het beste resultaat voor jou te bewerkstelligen. Ze hanteert korte lijntjes met jou via telefoon, WhatsApp en mail en reageert altijd snel. Verbazingwekkend is haar geheugen over de details van jouw financiëringsdossier, ook als ze op zo'n onverwacht moment niet met jouw dossier bezig is. Ze bewaakt het gehele proces zorgvuldig tussen alle betrokken partijen, inbegrepen de notaris. Wij zijn heel blij met onze keus voor Linda als onze hypotheekadviseur. We bevelen haar aan!!"

kevin en bix   29/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Wij zijn goed geholpen. Bij vragen konden wij altijd terecht en Linda dacht zelf ook goed mee na voor oplossingen. Wij zullen zeker Linda bij anderen mensen adviseren."

Steffi Graumans   26/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Snel antwoord op vragen, levert nauwkeurig werk en erg vriendelijk en behulpzaam. Geeft juiste adviezen mee en helpt met keuzes maken."

Marco en Angela   23/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Linda. Ze luistert naar onze wensen en geeft een duidelijk advies."

R. Pedro   23/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Snel, accuraat, meedenkend en creatief. Zonder Linda, konden we niet ons droom woning kopen!"

Bastiaan   20/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda neemt de tijd om alles uit te leggen in begrijpelijke taal. Ze bewaakt het traject en denkt met je mee over te maken keuzes."

Niels   20/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Zeer tevreden over de werkwijze van linda. Ze heeft mij heel goed geholpen om mijn hypotheek voor elkaar te krijgen. Ik raad haar iedereen aan."

Martijn    20/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons stap voor stap door het hele traject heengeholpen. Goed en duidelijk advies op maat. Ze was gedurende het traject altijd goed bereikbaar en regelde alles tijdig en correct. Wij raden haar zeker aan bij mensen die op zoek zijn naar een hypotheek en waarde hechten aan persoonlijk contact en eerlijk advies!! "

Freek en Ilse   20/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons goed inzicht gegeven in de mogelijkheden, ander huis kopen of hypotheek op de bestaande woning oversluiten. Oversluiten is het geworden waardoor we de wensen aan onze woning kunnen realiseren en toch een goedkopere maandlast overhouden. Het hele traject heeft Linda ons goed op de hoogte gehouden en extra uitleg gegeven waar nodig. "

Mariska en rené    01/07/2021   ⭐⭐⭐⭐⭐

"Linda heeft ons echt heel goed geholpen als we vragen hadden konden we gelijk bij haar terecht al was het savons echt een aanrader ze legt alles heel goed uit en denkt hierbij letterlijk aan alles "