Zo financier je het verduurzamen van je huis.


 
 

Als (toekomstig) huiseigenaar wil je wel verduurzamen, maar vaak weet je niet waar te beginnen. Kies je voor een warmtepomp, zonnepanelen, isolatie of toch alleen voor HR+++-glas? En hoe financier je dat allemaal? Als gecertificeerd Financieel Adviseur Duurzaam Wonen zet Helder Hypotheekadvies de beste mogelijkheden voor je op een rij.

 

Energiekosten de baas

Tijdens de hypotheekaanvraag voor je nieuwe (of bestaande) woning is verduurzamen én het financieren ervan een vast gespreksonderwerp bij Helder Hypotheekadvies. Zo kun je bijvoorbeeld je spaargeld gebruiken, een lening afsluiten of je hypotheek verhogen. Wat de beste oplossing is, hangt af van je persoonlijke situatie. Als Financieel Adviseur Duurzaam Wonen nemen wij het bekostigen van energiebesparende maatregelen verantwoord mee in de financiering. Hierbij kijken wij ook naar de energielasten van je woning, omdat deze kosten een steeds groter deel innemen van de maandelijkse woonlasten.

Ja, adviseer mij over de slimste financiering om mijn huis te verduurzamen.

Financieel Adviseur Duurzaam Wonen is een keurmerk van Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH)

Bespaar direct met gratis download

Koop je een nieuwe woning of sluit je je hypotheek over, dan is dat hét moment om te investeren in energiebesparende maatregelen. Zo is het mogelijk om met een hogere hypotheek je huis te verduurzamen en toch lagere maandlasten te krijgen. 

Wil je weten welke duurzame maatregelen impact hebben op de waarde en het comfort van je woning én waarmee je kosten bespaart? Download dan nu kosteloos het Duurzaamheidsprofiel. Je ontvangt dan een duurzaamheidsrapport over het energieverbruik van je woning en hoe je dit verbruik kunt verlagen. Met een inschatting van de besparing en de investering.