Met 100% zekerheid het scherpste rentetarief.


 
 

Echt ervaren raak je nooit als het gaat om een huis kopen, een hypotheek oversluiten of de overwaarde van je huis verzilveren. Je doet het namelijk zelden. Hypotheekadvies inwinnen bij een ervaren onafhankelijk hypotheekadviseur bespaart je tijd en slapeloze nachten. Bovendien weet je 100% zeker dat je het beste voorstel krijgt met het laagste rentetarief zonder addertjes.

 

Hypotheekvorm kiezen wordt een eitje


Helder zoekt alles voor je uit en overhandigt je een uitgebreid adviesrapport. Je krijgt inzicht in de verschillende hypotheekvormen (bijvoorbeeld annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek), rentevaste perioden, hypotheekvoorwaarden en verzekeringen. Als we het plaatje compleet hebben, is een hypotheek kiezen een eitje.


Hypotheekadvies in elke levensfase


Tijdens de looptijd kunnen zich scenario’s voordoen die invloed hebben op de betaalbaarheid van je hypothecaire lening. Denk aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of het aanbreken van de pensioengerechtigde leeftijd. Helder laat zien wat de gevolgen hiervan zijn op je hypotheek.

Download nu de gratis brochure met heldere hypotheekinformatie.